Din guide til musikstreaming

Din guide til musikstreaming

Er du ny til at streame musik på din mobil eller på nettet, har vi her lavet en lille guide til, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at lytte til musik på din smartphone. Det er heldigvis meget nemt at gå til, så du skal ikke være bekymret for, at du ikke kan finde ud af det.

Du skal have dig en smartphone med data

Først og fremmest skal du sørge for at have dig de rette rammer for at kunne streame musik på farten. Det kræver blandt andet, at du har dig en smartphone, og så skal der også gerne være data i dit abonnement, så du ikke skal være tilkoblet et WiFi hele tiden for at kunne høre musik.

Du kan også sagtens klare dig med en computer eller en tablet, men en smartphone gør det bare meget nemmere at lytte til musik på farten.

Hvilken musikstreaming tjeneste skal du bruge?

Dernæst skal du have downloadet en app ned på din smartphone. Det skal være en musikstreaming app. Hvilken app du skal bruge er helt op til dig. Der findes mange forskellige musik streaming tjenester efterhånden, og derfor kan det også være svært at vælge, når du lige skal i gang.

Hvis du gerne vil igang gratis, og hvis du vil have et godt og stort udvalg af sange at lytte til, kan vi anbefale dig at gøre brug af Spotify. Her koster det ikke noget at komme i gang – der er nemlig mulighed for at have en gratis profil.

Lav dine egne playlister

Når du så har fået hentet appen ned, oprettet en bruger og er kommet i gang med at lytte til musik derinde, kan du derefter gå i gang med at eksperimentere med at oprette dine egne playlister.

Det kan være en nem måde at holde styr på alle dine yndlingsnumre og kunstnere. Så kan du lave en playliste til dine løbeture med en slags musik, en playliste til dit arbejde, en til en rolig eftermiddag på sofaen osv. Du kan helt selv bestemme, hvilke numre der skal være på din playliste.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.