5 hurtige råd til dit første år på en musikfestival

5 hurtige råd til dit første år på en musikfestival

Skal du på en musikfestival for første gang, og vil du gerne være godt klædt på til den store oplevelse, har vi her fem hurtige råd til dig, så du kommer helskindet og veltilfreds ud på den anden side med en god oplevelse i bagagen.

1 – Bo sammen med nogle gode venner

Første råd er at bo sammen med nogle gode venner, når du skal på festival for første gang. Der er rigtig mange mennesker, og typisk bor du i camps på en festival.

For ikke at komme til at ligge mutters alene eller sammen med nogle tilfældige personer, kan det være en rigtig god idé at tage afsted sammen med nogle gode venner, så du kan ligge i camp sammen med dem. I hvert fald første år, så du lige har styr på, hvordan det hele virker.

2 – Husk telt, luftmadras og sovepose

Dernæst kan det også være smart at bruge lidt penge på et telt, en luftmadras og en sovepose. Efter en lang dag med druk, høj musik og solskin kan det være rart at have en god base, hvor du kan koble af og få en forholdsvis god nats søvn.

Så selvom nogle vælger at tage på festival uden noget bagage overhovedet, anbefaler vi altid at have dig en lille base, hvor du kan få et par timers søvn og lidt ro, inden du skal på den igen. Lån billige penge online til et nyt telt, hvis du mangler.

3 – Lås altid dit telt af

Et godt tip er også at have en hængelås med, så du kan låse dit telt af, når du går fra det. Mangler der noget fra dit telt, når du kommer tilbage, har du nemlig mulighed for at gøre brug af din indboforsikring – det kan ikke lade sig gøre, hvis du ikke har haft lås på dit telt.

Selvfølgelig er det set før, at nogle bare skærer teltdugen op og kommer ind den vej, men statistisk set er risikoen lavere for at miste noget, hvis du sætter lås på teltet.

4 – Tag en gammel mobil med

Så kan det også være en god idé at tage en ældre mobil med, så du ikke slæber din helt nye iPhone med ind til den kommende festival. Rigtig mange gæster mister deres mobiler på festivalen, og det vil jo være en skam at miste en telefon til mange tusinde kroner.

Så har du en gammel iPhone liggende, som fungerer fint, men som ikke er nær så meget værd mere, som din nye er, kan det være smart at sætte dit SIM-kort i den og tage den med i stedet for.

5 – Læg en plan for koncerterne

Det sidste tip er at lægge en god plan for koncerterne. Find oversigten over alle koncerter til festivalen og sæt så kryds ud for de koncerter, du gerne vil høre. Tag planen med i din taske eller lomme, når du går, så du hele tiden lige kan se, hvem der spiller hvor, og hvornår du skal gå mod scenen.

Det ville jo være en skam ikke at opleve de bands, du er taget på festival for at høre, fordi du lige glemmer det i farten. Du kan hurtigt miste tidsfornemmelsen på en festival, så med en spilleplan i lommen kan du nemmere ramme de koncerter, du absolut skal høre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.