Byg dit eget hjemmestudie

Byg dit eget hjemmestudie

Drømmer du om at have dit eget hjemmestudie, er det jo sådan set kun dig selv, der styrer, hvornår det skal ske, og om det overhovedet skal ske.

Det behøver ikke at være svært at bygge et hjemmestudie, du nemt kan bruge til at indspille musik.

Bedst i en bygning for sig selv

Til at starte med kan det være en rigtig god idé at bygge dit hjemmestudie i en bygning for sig selv, hvis det kan lade sig gøre.

Først og fremmest kommer det til at larme en del, da der nok skal spilles på guitar, bas, trommer og hvad der ellers er af støjende instrumenter.

Dernæst kan det være nemmest lydisolere det ordentligt, hvis det er i en bygning for sig selv.

Så har du en gammel lade, et stort skur, eller på andne måden en bygning på din grund, du ikke bruger, kan det være en fordel at bruge det.

Lær at lydisolere

Dernæst skal du have helt styr på, hvordan du kan lydisolere og optimere akustikken i dit studie.

Akustikken skal være i orden, hvis du vil indspille ordentlig lyd – herunder gælder især vokaler, som kan være svære at ramme perfekt, hvis du ikke har god akustik i lokalet.

At lydisolere hjælper bare for, at andre ikke kan høre, at du larmer, mens akustikken hjælper dig til at kunne indspille den perfekte lyd.

Mange guides på nettet

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad – hvor du skal starte, og hvor du skal ende henne – kan det være en rigtig god idé at gøre brug af nettet – herunder nok især Youtube – som virkelig har mange gode guides til, hvordan du skal gøre.

Der er bl.a. også mange gode bud på, hvordan du kan komme i gang med at bygge dit eget studie for bare et par hundrede kroner. Det er naturligvis ikke den mest optimale løsning, men det kan være et godt bud, hvis du ikke har så meget at gøre godt med, og du bare gerne vil i gang.

Lån penge til at bygge dit hjemmestudie

Har du ikke selv råd til at bygge dit hjemmestudie her og nu, kan du altid vælge at låne penge til at føre projektet ud i livet. Lån penge på 2 min og kom i gang med at bygge dit drømmestudie derhjemme.

Der er mange måder at bygge et studie på. Derfor kan det også være en god idé at regne på, hvad du skal bruge for at kunne bygge lige netop det studie, du drømmer om, inden du ansøger om at låne penge til dit projekt. Så kan du låne det akkurate beløb.

Lej dit studie ud og tjen penge

Når du har fået bygget dit studie, og det fungerer rigtig godt og måske endda professionelt, kan du vælge at leje dit studie ud til andre musikere, som savner et godt sted at kunne indspille deres materiale. Det er ikke alle, der har mulighed for at lave et hjemmestudie, og derfor har de brug for et studie som dit, når det engang er færdigt.

Du kan ikke tage lige så meget for det, som de professionelle studier naturligvis, men du kan sagtens tjene et par tusinde kroner om måneden ekstra på at leje det ud til bands og artister.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.