Hold temafest med amerikansk musik

Hold temafest med amerikansk musik

En god temafest vækker begejstring hos gæsterne. Nogle af de klassiske temaer, som er nemme at klæde sig ud til, er 1980’erne, disco eller cowboys og indianere. Fælles for alle temafester er, at det kræver god musik at sætte en stemning og få festen i gang. Men hvorfor ikke gå skridtet videre og lade musikken være temaet?

Et tema med mange muligheder

Hvis du vælger, at amerikansk musik skal være omdrejningspunktet for din temafest, har du masser af muligheder for at skabe en hyggelig og mindeværdig aften. Du kan lave en playliste, der indeholder et mix af mange forskellige stilarter, så længe de kommer fra USA. Eller du kan vælge en niche indenfor den amerikanske musikscene. Det kunne være amerikanske popprinsesser, sydstatscountry eller retro rock’n’roll. Pynt op med amerikanske flag, server drikkevarer af de røde ikoniske engangskrus, der altid bliver benyttet i amerikanske film og server den slags mad, som du også ville kunne finde på en amerikansk diner.

Burgers og gode ben

Mange af de traditionelle fastfoodretter fra USA passer godt ind i en festmenu. En servering af saftige burgere, ostefyldt pizza med tyk skorpe og gode revelsben ligger en god bund i maven og falder med garanti i god jord hos dine gæster. En ekstra fordel ved at lade menuen bestå af hurtige streetfood varianter er, at de let og lækkert kan tilberedes på en grill. Lader du festen foregå i haven, kan du tilmed lade grillstationen være en del af arrangementet. Duften af mad der syder og steger, er blot med til at underbygge festens amerikanske tema.

Nybegynder indenfor grillens verden?

Har du ikke en grill på din terrasse eller altan, kan du sagtens finde en billig weber gasgrill, der har alle de funktioner, som du behøver. Vær ikke nervøs for at kaste dig over madlavningen. Pølser til hotdogs og bøffer til burgers er forholdsvis simple retter at gå i gang med. Får du mod på mere, kan du altid senere avancere og prøve kræfter med mere komplekse retter. Men man skal jo starte et sted. Og hvorfor ikke lade det blive til en god grillfest på amerikansk manér?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.