3 tips når du skal hyre en musiker til konfirmation

3 tips når du skal hyre en musiker til konfirmation

Vil du gerne hyre et band til konfirmationen, har vi her samlet en række tips til dig, som du kan gå igennem, inden du hyrer musikeren.

Der findes jo mange forskellige musikere, og derfor kan det være klogt at vælge en musiker, der passer ind i lige netop den stil, du har tænkt dig at køre til konfirmationen. Det kan være alt fra en rockmusiker til en suppe, steg og is musiker med et klaver.

Book i god tid

Først og fremmest kan det være klogt at være ude i god tid, da der er mange, der vælger at booke musikere til konfirmationen. Og da mange konfirmationer ligger i den samme periode, er der rift om de musikere, der tager ud og spiller til denne slags arrangementer.

Faktisk kan det være en god idé at sende følere ud, allerede når du kender til datoen for konfirmationen, og når du måske har fået styr på, hvor festen skal holdes. Hvis du vælger at booke en musiker så hurtigt, skal du ikke være bange for, at vedkommende er taget af en anden fest.

Få prisen på skrift

Ligesom ved leje af limousine eller sportsvogn til konfirmationskørsel, kan det også være en god idé at få tilbuddet fra musikeren på skrift. På den måde kommer der aldrig til at blive tvivl om, hvor mange penge du skal overføre til musikeren før eller efter showet.

Generelt er det bare en god idé at have det hele på skrift, når du skal hyre en person til en opgave. På den måde kommer der aldrig til at være tvivl om forventningerne, og du kan nemt se, hvad der er blevet aftalt sort på hvidt.

Husk at give musikeren plads og tid til at stille op

Det er meget vigtigt, når du hyrer en musiker til at komme og spille til konfirmationen, at du giver vedkommende godt med plads. Hør musikken om hvor meget plads han skal bruge, og hvilke instrumenter han evt. skal have plads til. Nogle har bare et enkelt klaver, men der skal typisk også være plads til højtalere, mixere eller andet.

Der skal også gerne være tid til at sætte sit grej op. Så musikeren skal have adgang til lokalet i et par timer, før festen går i gang, så han kan være klar til at spille, når gæsterne kommer. Det er meget vigtigt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.