Sådan hører du masser af god julemusik

Sådan hører du masser af god julemusik

Er du glad for julemusik, og kan du bare ikke få nok af bjælderne og klokkerne i december måned, kan det være, du er interesseret i at vide, hvor du finder det bedste julemusik på den nemmeste måde.

Der er flere forskellige måder, du kan komme til at høre julemusik. Husk at du også i december måned kan deltage i en gratis julekonkurrence, hvor du prøve dit held af. Måske er det dig, der løber med de store præmier.

Brug en af de populære streamingtjenester

Først og fremmest kan det være godt at have et abonnement hos en af de store streamingtjenester. Der er en del forskellige at vælge imellem, og måske har du allerede abonnement hos en eller flere af dem. Mange har eks. adgang til musikstreaming gennem deres mobilabonnement.

Du kan eksempelvis vælge at bruge Spotify, som nok er den mest udbredte tjeneste i Danmark til at lytte til musik. Derinde kan du finde et hav af albums og playlister med julemusik i lange baner, og du kan hvert år finde alle de nyeste udgivelser med julemusik, hvis du er interesseret i det.

Tænd for din radio i december måned

Så er det jo også efterhånden en regel, at langt de fleste radiokanaler spiller julemusik uafbrudt i december måned. Det kan blive afbrudt af et enkelt popnummer eller to, men ellers er der mange af de store radiokanaler, der har det med at spille julemusik fra midnat d. 1. december.

Derfor kan du med fordel huske dig selv på at få tændt for bilradioen eller din DAB radio derhjemme, hvis du gerne vil lytte til en masse god julemusik, men du ikke lige ved, hvad du selv skal sætte på. Så kan du med fordel lade radioen vælge for dig.

Youtube bugner af nostalgiske musikvideoer

Det sidste sted, hvor du nemt og gratis kan finde en masse gode klassikere inden for julemusik, er naturligvis på Youtube. Her kan du oven i købet se nogle af de mange gode gamle musikvideoer, der jo også blev lavet, og som efterhånden er blevet lige så kult som selve nummeret, der ligger under.

Det kan være oplagt at bruge, hvis du sidder foran computeren, mens de to andre muligheder mest af alt egner sig til, når du er på farten og bare ikke kan undvære de gode juletoner. De kan altså også et eller andet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.